• Dit evenement is voorbij.

Clusterdag

2 april | 10:00 - 12:15

logo Scouting Regio Twenteland waarbij wij horen bij cluster Almelo

Clusterdag Scoutinggroepen Almelo

Vandaag gaan we er een leuke clusterdag van maken met de Scoutinggroepen uit Almelo.
Dit doen we samen met de speltakken van HJB Wateregge, HJB Llanos, BE Blauwe Reigers, JF Kennedygroep en wij (Het Twentse Ros).

Tientallen scoutinggroepen vormen samen Scouting Regio Twenteland. Om het contact en de uitwisseling tussen groepen te versterken zijn er binnen de regio Twenteland verschillende clusters gevormd. Deze clusters komen regelmatig bij elkaar, om te overleggen, elkaar te helpen en te adviseren, maar ook om gezamenlijk activiteiten te organiseren.
Vandaag is dus zo’n activiteitendag speciaal voor Cluster Almelo.

Hierbij beelden van een eerdere clusterdag van Scouting Almelo; Clusterdag Almelo 2017

Informatie over de Clusterdag 2022 krijgen jullie van de leiding.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn dan kan je altijd contact met ons opnemen via de leiding of via info@scoutingalmelo.nl
Informatie over Scouting regio Twenteland vind je ook op regiotwenteland.nl

Het vernieuwde factsheet en het antwoord op veelgestelde vragen over corona vind je op scouting.nl/coronavirus.

Afmelden kan bij de leiding of via info@scoutingalmelo.nl

Scouting Cluster Almelo

JF Kennedy-groep