Almelo hike

In verband met de Almelo hike is er vandaag geen opkomst.
Tot volgende week!

Deelnemers (Scouts en Rowans) van de Almelo (oefen) hike gaan vandaag de hele dag aan de wandel om te oefenen voor de winterhike.
Ook de hike zal er dit jaar anders uitzien als anders, mogelijk gaat deze niet door.

Hikes zijn (zwerf)tochten, waarbij er een route wordt afgelegd. De route is vooraf uitgezet, en met behulp van verschillende ‘routetechnieken’ wordt de route gevolgd. Deze technieken kunnen eenvoudig zijn, zoals bolletje/pijltje route of kaartlezen, maar soms ook een echte uitdaging. Onderweg zijn er meerdere posten waar met opdrachten de praktische en theoretische kennis wordt getoetst.

Zin in een spannende zwerftocht, gezelligheid, grensverleggende opdrachten en 2 dagen outdoor op 28 en 29 december! Dat zijn wij, de Winterhike!
Al ruim 50 jaar het mooiste Scouting evenement Oet Twente. Kijk voor meer informatie op winterhike.nl.

Wil je meer informatie over hiken in het algemeen en de meest gebruikte routetechnieken kijk dan op scoutwiki/Hike

De locatie houden we nog even spannend