Natuurwerkdag

5 november | 10:00 - 16:00

Vandaag doen we mee met de landelijke Natuurwerkdag.

Elke eerste zaterdag van november vindt de Natuurwerkdag plaats.
Iedereen is welkom om een handje mee te helpen in de natuur. Wel graag vooraf aanmelden via natuurwerkdag.nl of info@scoutingalmelo.nl

‘Stimuleren om meer mensen in Nederland samen groen vrijwilligerswerk te laten doen’

Kijk voor meer informatie op natuurwerkdag.nl
En nog een stukje in de Tubantia over Scouting Het Twentse Ros en de Natuurwerkdag van 2019
Tubantia.nl/almelo/jong-en-oud-steekt-handen-uit-de-mouwen-op-natuurwerkdag-almelo

Corona Gezondheidscheck
Blijf thuis bij klachten en laat je testen.

Voor meer informatie, extra aanmeldingen of het afmelden kan je terecht bij de leiding of via info@scoutingalmelo.nl
de leiding

Kijk voor meer informatie over scouting bij activiteitengebieden en Scouting Nederland

Onze opkomsten voor de Bevers, Welpen en Scouts zijn elke zaterdagochtend van 10:00 – 12:15 uur.
De Rowans/Explorers hebben opkomst van 13:00 – 15:00 uur.

Site: