• Dit evenement is voorbij.

NLdoet

12 maart | 09:00 - 17:00

NL doet scouting Almelo

Vandaag doen we mee aan NLdoet!

Al een tijdje is onze wens een speelplek achter ons gebouw.
Voor het zover is moet er nog wel wat gebeuren. Als u ons kunt helpen graag.
Bent u liever binnen aan het werk, dan kan dat natuurlijk ook.

Deze dag is van 9.00 tot 17.00 uur.
Wel graag vooraf aanmelden via www.nldoet.nl/aanmelden of via info@scoutingalmelo.nl.

‘NLdoet nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!’

Meer weten?
Voor informatie over NLdoet kan je ook terecht op www.nldoet.nl/veelgestelde-vragen
Wil je meer weten over de NLdoet campagne of over het Oranje Fonds? Neem dan contact met ze op.
nldoet@oranjefonds.nl
www.oranjefonds.nl

Gelukkig kan NLdoet dit jaar, dankzij de nieuwe corona maatregelen, gewoon door gaan.

• Houd je aan de algemene corona- en hygiënemaatregelen.
  • Geef elkaar, waar mogelijk, de ruimte ondanks dat de 1,5 meter afstand niet meer verplicht is.
  • Blijf thuis bij klachten en houd de leiding op de hoogte als je positief getest bent.

Voor meer informatie, extra aanmeldingen of het afmelden kan je terecht bij de leiding of via info@scoutingalmelo.nl

Kijk voor meer informatie over scouting bij activiteitengebieden en Scouting Nederland

Onze opkomsten voor de Bevers, Welpen en Scouts zijn elke zaterdagochtend van 10:00 – 12:15 uur.
De Rowans/Explorers hebben opkomst van 13:00 – 15:00 uur.

Site: