Jungledag

25 juni | 10:00 - 12:15

Jungledag 2022

Jungledag

Voor alle Welpen is vandaag de Jungledag.
Jaarlijks organiseert Scouting Twenteland deze dag voor alle Welpen (7-12 jaar) van verschillende groepen uit de regio.
De activiteiten staan dit jaar in het teken van het spelthema ‘De wereld rond in tig kleuren!’.

foto van de Welpen Jungledag 2019

De Welpen spelen vandaag in het thema van het Jungleboek en beleven allerlei spannende avonturen in de jungle. De welpen identificeren zich met Mowgli of Shanti en spelen in de jungle met hun vrienden Baloe, Bagheera, Rikki Tikki Tavi, Marala en vele anderen. In de jungle is er altijd wat te doen en elk dier heeft zijn of haar eigen wijsheden en favoriete bezigheden.

Deze Jungledag laat Shanti Mor kennis maken met het internet en Instagram. Mor vindt dit geweldig en gaat helemaal los. Hij wil de mooiste foto’s van hem en de andere jungledieren maken. Maar of die er ook zo blij mee zijn?

foto van de Jungledag 2019

De Jungledag brengt Welpen in contact met andere Welpen uit hun regio. Zo leren Welpen samenwerken, ook met kinderen die ze nog niet kennen. Dit draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van de welpen, terwijl ze tegelijkertijd heel veel plezier maken. De verschillende activiteitengebieden (verzamelingen van activiteiten die qua onderwerp bij elkaar horen) zorgen ervoor dat er veel variatie in het programma zit en kinderen elke keer iets anders doen. Dit is een kwaliteitsspeerpunt voor het Scoutingspel.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn dan kan je altijd contact met ons opnemen via de leiding of via info@scoutingalmelo.nl
Informatie over de Jungledag vind je ook op scouting.nl/Jungledag
Het vernieuwde factsheet en het antwoord op veelgestelde vragen over corona vind je op scouting.nl/coronavirus.

Afmelden kan bij de leiding of via info@scoutingalmelo.nl

De locatie houden we nog even spannend