JOTA-JOTI

15 oktober | 10:00 - 16:00

Vandaag een bijzondere opkomst, we doen mee met JOTA-JOTI…

Ieder jaar wordt tijdens het derde volle weekend van oktober wereldwijd de JOTA-JOTI gehouden. JOTA-JOTI staat voor Jamboree On The Air en Jamboree On The Internet. Scouts van over de hele wereld ontmoeten elkaar dit weekend via de amateurradio en het internet. Het is een evenement, waarbij met zenders, elektronica, techniek en internet hele leuke activiteiten en spellen kunnen worden gedaan!
Het doel is om tijdens het weekend heel veel plezier te hebben, waarbij communicatie een centrale rol speelt.

Kijk voor meer informatie over de JOTA-JOTI ook op jotajoti.info

Normaal zijn onze opkomsten voor de Bevers, Welpen en Scouts elke zaterdagochtend van 10:00 – 12:15 uur.
De Rowans/Explorers hebben dan opkomst van 13:00 – 15:00 uur.

Met de versoepelingen is veel weer mogelijk zonder beperkende maatregelen. Voor sommige leden kan dit ook spannend zijn. Heb oog voor elkaar en respecteer dat niet iedereen kan of wil meedoen, of nog graag afstand houdt.

• Houd je aan de algemene corona- en hygiënemaatregelen.
  • Het kampprotocol is niet meer van toepassing: kampen kunnen zonder beperkingen plaatsvinden.

Iedereen kan natuurlijk zelf beslissen of hij zijn kind nu wil brengen of liever nog wat langer wacht.
Laat het ons even weten. Dat is handig met het plannen van opkomsten.

Voor meer informatie of het afmelden kan je terecht bij de leiding of via info@scoutingalmelo.nl
de leiding

Site: