Gewone opkomst

5 februari | 10:00 - 12:30

Crea Welpen tijden een gewone opkomst van Scouting HTR Almelo

Vandaag weer een gewone opkomst, die eigenlijk nooit gewoon is.
Lekker samen zoveel mogelijk buiten op zoek naar uitdaging en avontuur.

Voor de Bevers, Welpen en de Scouts zijn de opkomsten op zaterdagochtend van 10:00 – 12:15 uur.
En voor de Explorers/Rowans zijn de opkomsten op zaterdagmiddag van 13:00 – 15:00 uur.

Gelukkig kunnen we de opkomsten, ondanks de corona maatregelen, wel gewoon door laten gaan.

Coronatoegangsbewijs (Coronacheck-app)

Wij zijn alleen wel verplicht om bij iedereen die naar binnen wil, vanaf 18 jaar, naar een geldig coronatoegangsbewijs (QR-code) te vragen.
Halen/brengen doen we dus weer bij de zandweg.
Ben je 18 jaar of ouder en wil je het terrein op/het gebouw in, dan moet je eerst een geldig coronatoegangsbewijs kunnen laten zien aan de leiding. Natuurlijk volgen wij ook de verdere maatregelen zoals die voor Scouting gelden.

Mondkapjes

Mondkapjes zijn verplicht vanaf 13 jaar bij inactieve binnenactiviteiten, zoals knutselactiviteiten en noodzakelijke fysieke vergaderingen.

Blijf thuis bij klachten en laat je testen.

• Houd je aan de algemene corona- en hygiĆ«nemaatregelen.
  • Leden, vrijwilligers en externen (zoals ouders) van 18 jaar en ouder zijn bij binnenactiviteiten verplicht een coronatoegangsbewijs te tonen.

Voor meer informatie, extra aanmeldingen of het afmelden kan je terecht bij de leiding of via info@scoutingalmelo.nl

Samen: Scouts staan midden in de maatschappij. Ze doen graag iets voor een ander en zijn zich
bewust van de wereld om hen heen, zowel nationaal als internationaal.

Outdoor: Buitenleven, een van de belangrijkste pijlers in het Scoutingspel. Hierin gaat het niet
alleen om de omgeving waar scouts in spelen, maar ook om het beleven van de natuur.

Uitdaging: Scouts zoeken in alles een uitdaging door eigen grenzen te verleggen.

Kijk voor meer informatie over scouting bij activiteitengebieden en Scouting Nederland