• Dit evenement is voorbij.

Gewone opkomst

30 oktober 2021 | 10:00 - 12:15

Vandaag weer een gewone opkomst, die eigenlijk nooit gewoon is.
Lekker samen zoveel mogelijk buiten op zoek naar uitdaging en avontuur.

Vanwege de huidige corona regels zijn onze opkomsten niet meer aangepast.
Voor de Bevers, Welpen en de Scouts zijn die weer op zaterdagochtend van 10:00 – 12:15 uur.
En voor de Explorers/Rowans is de opkomst buiten op zaterdagmiddag van 13:00 – 15:00 uur.

Spaar je club gezond

Tot en met zaterdag 13 november kan je als klant sponsorpunten sparen bij PLUS voor onze vereniging. Met deze spaaractie gaan de PLUS supermarkten clubs en verenigingen een (financieel) steuntje in de rug geven.
Hoe meer sponsorpunten we ontvangen, hoe meer euro’s dat oplevert voor de clubkas.
PLUS supermarkten die in Almelo zitten zijn:
· PLUS Van Limbeek · Bornsestraat 46-48
· PLUS Schuldink · Eskerplein 11
· PLUS Wemekamp · Vriezenveenseweg 84
· PLUS Brughuis · Van Riemsdijkplein 30

Met de versoepelingen is veel weer mogelijk zonder beperkende maatregelen. Voor sommige leden kan dit ook spannend zijn. Heb oog voor elkaar en respecteer dat niet iedereen kan of wil meedoen, of nog graag afstand houdt.

• Houd je aan de algemene corona- en hygiënemaatregelen.
  • Het kampprotocol is niet meer van toepassing: kampen kunnen zonder beperkingen plaatsvinden.

Coronatoegangsbewijs (Coronacheck-app)
Het Coronatoegangsbewijs (vaccinatiebewijs, testbewijs of doorgemaakte besmetting) is verplicht voor onder andere een bezoek aan horeca, cultuur, professionele sportwedstrijden en evenementen. Voor Scouting is het gebruik van deze toegangsbewijzen niet nodig en geldt: houd je aan de algemene corona- en hygiënemaatregelen.

Iedereen kan natuurlijk zelf beslissen of hij zijn kind nu wil brengen of liever nog wat langer wacht.
Laat het ons even weten. Dat is handig met het plannen van opkomsten.

Voor meer informatie of het afmelden kan je terecht bij de leiding of via info@scoutingalmelo.nl
de leiding.

Kijk voor meer informatie over scouting bij activiteitengebieden en Scouting Nederland

30 oktober 2021