Zomerkamp 2022

16 juli - 23 juli

Scouts zetten samen een tent op, zomerkamp

Houd de data
vanaf zaterdag 16 juli tot en met zaterdag 23 juli 2022
vrij voor ons Zomerkamp.
De locatie houden we nog even spannend.

Wat neem je mee op kamp

– Uniform aan/das om!
– Alle kleding kan redelijk vies worden dus oude kleren (voorzien van naam!)
– Slaapzak/kussen/slaapmatje/luchtbed (inclusief pomp!)
– Tandenborstel/tandpasta/zeep/shampoo/handdoeken/washandjes
– Pyjama(‘s)/eventueel extra slaapspullen
– Ruim voldoende ondergoed/bovenkleding/sokken
Warme trui/regenkleding/Jas
– Pantoffels of warme sokken
– Laarzen (op laarzen loop je moeilijk denk dus ook aan gewone schoenen)
– Zwemkleding
– Plastic zak voor vuil goed.
– Eventueel bril etui
– Zaklantaarn, denk om reservebatterijen (oplaadbare zaklantaarns goed opladen)
– en natuurlijk je eigen uiterst belangrijke knuffel!

– Snoep inleveren bij de leiding, wordt verdeeld.
– Geen speelgoed meegeven, ook geen mobieltjes.
Medicijnen inleveren bij de leiding met gebruiksaanwijzing.
– Zakmes (inleveren bij de leiding). Er zijn reserve messen, worden alleen onder toezicht gebruikt. Er zijn ook strikte regels.

Met de versoepelingen is veel weer mogelijk zonder beperkende maatregelen. Voor sommige leden kan dit ook spannend zijn. Heb oog voor elkaar en respecteer dat niet iedereen kan of wil meedoen, of nog graag afstand houdt.

• Houd je aan de algemene corona- en hygiënemaatregelen.
  • Het kampprotocol is niet meer van toepassing: kampen kunnen zonder beperkingen plaatsvinden.

Coronatoegangsbewijs (Coronacheck-app)

Het Coronatoegangsbewijs (vaccinatiebewijs, testbewijs of doorgemaakte besmetting) is verplicht voor onder andere een bezoek aan horeca, cultuur, professionele sportwedstrijden en evenementen. Voor Scouting is het gebruik van deze toegangsbewijzen niet nodig en geldt: houd je aan de algemene corona- en hygiënemaatregelen.

Iedereen kan natuurlijk zelf beslissen of hij zijn kind nu wil brengen of liever nog wat langer wacht.
Laat het ons even weten. Dat is handig met het plannen van opkomsten.

Voor meer informatie of het afmelden kan je terecht bij de leiding of via info@scoutingalmelo.nl
de leiding

Samen: Scouts staan midden in de maatschappij. Ze doen graag iets voor een ander en zijn zich
bewust van de wereld om hen heen, zowel nationaal als internationaal.

Outdoor: Buitenleven, een van de belangrijkste pijlers in het Scoutingspel. Hierin gaat het niet
alleen om de omgeving waar scouts in spelen, maar ook om het beleven van de natuur.

Uitdaging: Scouts zoeken in alles een uitdaging door eigen grenzen te verleggen.

Begin:
Einde:

De locatie houden we nog even spannend