Zomerkamp Hoge Hexel 2022 Bevers/Welpen/Scouts

16 juli | 09:45 - 22 juli | 16:00

Scouts zetten samen een tent op, zomerkamp

Vanaf zaterdag 16 juli tot vrijdagmiddag 22 juli 2022
gaan we op Zomerkamp naar Hoge Hexel met de Bevers, Welpen en Scouts.

Dit jaar gaan we met de Bevers, Welpen en Scouts in tenten op kamp.
Voor de Bevers en jongste Welpen hebben we ook een kamp mogelijkheid van 2 nachten:
van zaterdag 16 juli tot en met maandag 18 juli.

Zaterdagochtend 16 juli vertrekken we gezamenlijk vanaf ons clubgebouw.
De Scouts gaan samen op de fiets, de Welpen en Bevers met auto’s.
We gaan samen op pad, dus uniform aan & das om!
De bedoeling is 10.00 uur te vertrekken. Ons gebouw is verhuurd, we staan met de leiding aan de zandweg en de bagage kan in de aanhanger.

De Welpen en Bevers die 2 nachten blijven, kunnen maandag 18 juli om 16.00 uur in Hoge Hexel worden opgehaald.
Rond het terrein is weinig parkeergelegenheid. Met de brandweer hebben we afgesproken dat we parkeren bij de parkeerplaats van het Lageveld (betaald parkeren). Fietsen kunnen wel op het terrein geparkeerd worden.

Voor degene die 6 nachten blijven is het kamp vrijdag 22 juli om 16.00 uur afgelopen, we eindigen bij ons clubgebouw.

Hulp gevraagd

Vrijdag 15 juli (laat in de middag) zetten we de (grote) tenten op. Daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken, de tenten zijn vrij zwaar.
Zaterdag 16 juli om 10 uur hebben we nog 2 auto’s nodig om naar het kamp te rijden
Vrijdag 22 juli hebben we om 14.00 uur hulp nodig, om de grote tenten af te breken en weer in te pakken.

Wat neem je mee op kamp

– Uniform aan/das om!
– Alle kleding kan redelijk vies worden dus oude kleren (voorzien van naam!)
– Slaapzak/kussen/slaapmatje/luchtbed (inclusief pomp!)
– Tandenborstel/tandpasta/zeep/shampoo/handdoeken/washandjes
– Pyjama(‘s)/eventueel extra slaapspullen
– Ruim voldoende ondergoed/bovenkleding/sokken
Warme trui/regenkleding/Jas
– Pantoffels of warme sokken
– Laarzen (op laarzen loop je moeilijk denk dus ook aan gewone schoenen)
– Zwemkleding in zwemtas
– Plastic zak voor vuil goed
– Eventueel bril etui
– Zaklantaarn, denk om reservebatterijen (oplaadbare zaklantaarns goed opladen)
– en natuurlijk je eigen uiterst belangrijke knuffel!

– Snoep inleveren bij de leiding, wordt verdeeld
– Geen speelgoed meegeven
– Mobieltjes mogen mee. Wel zijn er regels, alleen gebruiken om te bellen, niet voor spelletjes!
Voor wie hulp nodig heeft bij het innemen van medicijnen, mag je die inleveren bij de leiding met gebruiksaanwijzing.
– Zakmes (inleveren bij de leiding). Er zijn reserve messen, worden alleen onder toezicht gebruikt. Er zijn ook strikte regels.

Met de versoepelingen is veel weer mogelijk zonder beperkende maatregelen. Voor sommige leden kan dit ook spannend zijn. Heb oog voor elkaar en respecteer dat niet iedereen kan of wil meedoen, of nog graag afstand houdt.

• Houd je aan de algemene corona- en hygiënemaatregelen.
  • Het kampprotocol is niet meer van toepassing: kampen kunnen zonder beperkingen plaatsvinden.

Iedereen kan natuurlijk zelf beslissen of hij zijn kind nu wil brengen of liever nog wat langer wacht.
Laat het ons even weten. Dat is handig met het plannen van opkomsten.

Voor meer informatie of het afmelden kan je terecht bij de leiding of via info@scoutingalmelo.nl
de leiding

Samen: Scouts staan midden in de maatschappij. Ze doen graag iets voor een ander en zijn zich
bewust van de wereld om hen heen, zowel nationaal als internationaal.

Outdoor: Buitenleven, een van de belangrijkste pijlers in het Scoutingspel. Hierin gaat het niet
alleen om de omgeving waar scouts in spelen, maar ook om het beleven van de natuur.

Uitdaging: Scouts zoeken in alles een uitdaging door eigen grenzen te verleggen.

Begin:
16 juli | 09:45