Zomerkamp 2022 Rowans

25 juli - 31 juli

Vanaf maandag 25 juli tot zondag 31 juli 2022
gaan we op Zomerkamp met de Rowans.

Dit jaar gaan de Rowans op kamp naar Denemarken & Zweden.

Met de versoepelingen is veel weer mogelijk zonder beperkende maatregelen.

• Houd je aan de algemene corona- en hygiĆ«nemaatregelen.
  • Het kampprotocol is niet meer van toepassing: kampen kunnen zonder beperkingen plaatsvinden.

Iedereen kan natuurlijk zelf beslissen of hij zijn kind nu wil brengen of liever nog wat langer wacht.
Laat het ons even weten. Dat is handig met het plannen van opkomsten.

Voor meer informatie of het afmelden kan je terecht bij de leiding of via info@scoutingalmelo.nl
de leiding

Samen: Scouts staan midden in de maatschappij. Ze doen graag iets voor een ander en zijn zich
bewust van de wereld om hen heen, zowel nationaal als internationaal.

Outdoor: Buitenleven, een van de belangrijkste pijlers in het Scoutingspel. Hierin gaat het niet
alleen om de omgeving waar scouts in spelen, maar ook om het beleven van de natuur.

Uitdaging: Scouts zoeken in alles een uitdaging door eigen grenzen te verleggen.

Begin:
Einde: