• Dit event is voorbij.

Clusterdag afgelast

28 maart | 12:30

“Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen en –organisaties in Nederland om, vanwege het corona virus, alle activiteiten tot en met 31 maart niet door te laten gaan. Dus ook groepsopkomsten. In het Scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats. Met dit besluit sluit Scouting Nederland zich aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken.”
De Nederlandse regering heeft maatregelen aangekondigd waarbij Nederlanders wordt gevraagd om voorzichtig te zijn met het doen van aanrakingen, denk bijvoorbeeld aan het verbod om handen te schudden.
Wij hebben als bestuur en leiding besloten om dit advies te volgen.

Tot eind maart zullen er GEEN opkomsten meer te houden, ook de Clusterdag van 28 maart wordt verplaatst. Nader bericht hierover volgt nog. Mocht u over dit besluit vragen hebben, neemt u gerust contact op.

Met vriendelijke groet,

Martin Kwant,
Namens bestuur en leiding, Scouting Het Twentse Ros.

Organisatoren

Scouting Cluster Almelo