Bever-Doe-Dag

25 juni | 10:00 - 12:15

Bever-Doe-Dag

Voor alle Bevers is vandaag de Bever-Doe-Dag.
Jaarlijks organiseert Scouting Twenteland deze dag voor alle Bevers (4-7 jaar) van verschillende groepen uit de regio.
De activiteiten staan dit jaar in het teken van het spelthema ‘De wereld rond in tig kleuren!’.

Banner voor de Bever-Doe-Dag voor regio Twente bij Scouting Het Twentse Ros

De Bevers spelen vandaag in het thema van het dorp Hotsjietonia, en kunnen allerlei activiteiten doen in de acht activiteitengebieden. Ze gebruiken hierbij hun fantasie, dat bijdraagt aan de ontwikkeling van de kinderen. In het dorp Hotsjietonia wonen allerlei verschillende mensen, waaronder Stuiter.

Zo zien Rozemarijn en Stuiter vandaag dat een rups zich ontpopt tot een prachtige vlinder, met mooi gekleurde vleugels.
Stuiter vindt dat het tijd wordt voor Rozemarijn om haar oude, grijze jas te vervangen door eentje met mooie kleuren. De andere bewoners van Hotsjietonia willen haar daarbij graag helpen en komen met het ene idee na de andere.
Die nacht heeft Rozemarijn een kleurrijke droom…

foto van de Bever-Doe-Dag 2019

De Bever-Doe-Dag brengt Bevers in contact met andere bevers uit hun regio. Zo leren ze samenwerken, ook met kinderen die ze nog niet kennen. Dit draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van de Bevers, terwijl ze tegelijkertijd heel veel plezier maken. Door gebruik te maken van de acht activiteitengebieden, is de diversiteit van de activiteiten gewaarborgd. Dit is een kwaliteitsspeerpunt voor het Scoutingspel.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn dan kan je altijd contact met ons opnemen via de leiding of via info@scoutingalmelo.nl
Informatie over de Bever-Doe-Dag vind je ook op scouting.nl/Bever-Doe-Dag
Het vernieuwde factsheet en het antwoord op veelgestelde vragen over corona vind je op scouting.nl/coronavirus.

Afmelden kan bij de leiding of via info@scoutingalmelo.nl

De locatie houden we nog even spannend