• Dit evenement is voorbij.

Almelo Hike afgelast

27 november 2021

Beste deelnemers van de Almelo Hike 2021,

Er is vanuit Scouting Nederland een nieuw advies gekomen m.b.t. het organiseren van activiteiten.
Er wordt geadviseerd om alleen activiteiten binnen de eigen speltak te organiseren. Helaas valt de Almelo Hike hier niet onder.

We vinden het erg jammer om zo op het laatste moment alsnog de hike te moeten afzeggen.
Alles is al klaar voor de hike, zodra het weer mogelijk is zullen we een nieuwe datum plannen.
We hopen dat jullie er dan ook bij zijn.
Het deelnemersgeld krijgen jullie komende week terug gestort.

De basisregels voor iedereen van de Rijksoverheid, zie rijksoverheid.nl/basisregels/
Voor meer informatie kan je ook terecht bij de leiding of via info@scoutingalmelo.nl

Hikes zijn (zwerf)tochten, waarbij er een route wordt afgelegd. De route is vooraf uitgezet, en met behulp van verschillende ‘routetechnieken’ wordt de route gevolgd. Deze technieken kunnen eenvoudig zijn, zoals bolletje/pijltje route of kaartlezen, maar soms ook een echte uitdaging. Onderweg zijn er meerdere posten waar met opdrachten de praktische en theoretische kennis wordt getoetst.

Wil je meer informatie over hiken in het algemeen en de meest gebruikte routetechnieken kijk dan op scoutwiki/Hike

27 november 2021

Thuis